Samenloop voor Hoop toernooi

ABC Almkerk organiseert een badmintontoernooi voor het goede doel: Samenloop voor Hoop! Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 13 april 2019 vanaf 9:00 uur in:

Sport- en Zalencentrum "Het Verlaat",
Het Verlaat 1
4286 DB Almkerk

Er zullen mix- en herendubbels gespeeld worden en de prijsuitreiking zal omstreeks 13:00 uur plaatsvinden.

Er kan ingeschreven worden in de volgende categorieën:

Met je inschrijving zal bij de indeling zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst! Er is plaats voor maximaal 16 teams! Vol = Vol!
De kosten bedragen € 10,- per persoon. Inschrijven kan, door het inschrijfformulier voor 24 maart 2019, te retourneren aan email: toernooi@abcalmkerk.nl. Na inschrijving ontvang je via mail verdere informatie.

De nacht van Zevenbergen

Badmintonvereniging Groene Ster organiseert in de nacht van 16 op 17 maart 2018
de 27e editie van de Nacht van Zevenbergen voor Mixed en herendubbel teams. Dit gezellige nachttoernooi vindt plaats in sportcentrum "De Borgh" in Zevenbergen.

Kijk voor meer informatie op de website van badmintonvereniging Groene Ster. Of klik hier voor het inschrijfformulier (Word of PDF formaat).

BCU Open van BC Udenhout

Ook in 2018 zal Badminton Club Udenhout het BCU Open organiseren. Dus noteer alvast in jouw agenda: Zondag 8 april 2018 - BCU Open. Het toernooi vindt plaats in sporthal De Roomley in Udenhout. 

Meer informatie is te vinden op de website en op de Facebook pagina van BC Udenhout.

Oirschots KBL toernooi

Voor de 4e keer organiseert badmintonclub Oisterwijk hun KBL toernooi. Het toernooi wordt op zondag 4 maart 2018 gespeeld in Sporthal De Kemmer (Bloemendaal 5 in Oirschot) en de kosten bedragen 7,50 euro per persoon. 

Heb je zin in een gezellige dag vol badminton?! Schrijf je dan in via het inschrijfformulier voor 1 januari 2018. De teams zullen daarna door de organisatie samengesteld worden. Uiteraard kan je ook inschrijven met een compleet team!

Zorg dat je snel inschrijft, want VOL = VOL.

Team toernooi BC Woodpecker

Op zondag 4 februari organiseert B.C. Woodpecker voor de 27e keer haar open team toernooi. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor RECREANTEN,GEïNVITEERDE SPELERS, RBB en NBB-SPELERS. Het toernooi vindt plaats in het Optisport Racketcentrum in Breda.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van BC Woodpecker.

Team-best toernooi van BC Alouette

Elk jaar organiseert BC Alouette het gezellige Team-best toernooi. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. Dit informele team-toernooi, dat een ideale voorbereiding is op het nieuwe competitieseizoen, zal dit jaar plaatsvinden op 10 september van ongeveer 10.00u tot 17.00u.

Inschrijven kan via een mail naar to@bc-alouette.nl onder vermelding van teamnaam, vereniging, namen van spelers en contactgegevens (een team bestaat uit tenminste twee dames en twee heren).

Nieuw dit jaar is dat ook recreanten in kunnen schrijven voor dit toernooi, voor hen wordt een aparte poule samengesteld.

Inschrijfkosten zijn 8.50EU pp. voor toernooideelname en facultatief is 12.50EU pp. voor eten achteraf.

Open teamtoernooi BC Maasland

Na twee geweldige voorgaande edities, organiseert BC Maasland op zaterdag 14 oktober het dubbel- en mixtoernooi BC Maasland.

In de ochtend vanaf 09:30h worden de heren- en damesdubbels gespeeld, waarna we 's middags (vanaf 13:00h) verder gaan met de mixdubbels. De wedstrijden worden gespeeld op tijd. U kunt inschrijven in drie niveaus, te weten:

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Hofstede, Hofsingel 93 te Maasland. De kosten bedragen € 7,50 bij inschrijving op één onderdeel, € 12,50 bij inschrijving op beide onderdelen. Inschrijven kan vanaf nu, via www.toernooi.nl. De sluitingsdatum voor inschrijving is 24 september 2017.

Meer informatie is te vinden op de website van BC Maasland.

2e BC Udenhout Open toernooi

Na een geslaagde 1e editie in 2016 zal Badminton Club Udenhout op 9 april 2017 voor de 2e maal het BCU Open organiseren.

Het toernooi zal worden gespeeld volgens het poulesysteem. Hierdoor kan iedereen de hele dag spelen in 2 verschillende onderdelen. En dat voor slechts € 10,-

Het toernooi is primair gericht op de onderdelen HD, DD en GD. Omdat te voorzien valt dat er minder dames dan heren zullen inschrijven zal er ook een heren enkel worden gespeeld. Bij de inschrijving dien je als heer aan te geven of je de voorkeur geeft aan gemengd dubbel of aan enkel. Een loting zal de koppels voor de dubbel onderdelen bepalen. Je zal het hele toernooi met dezelfde partner(s) spelen. Het is dus niet mogelijk om als koppel in te schrijven.

Meer informatie en het toernooi reglement, vindt je op de website van Badmintonclub Udenhout (www.bcudenhout.nl) of op de Facebook-pagina.

29e Struik & Hamerslag toernooi

Op zaterdag 1 april 2017 wordt het 29e Struik en Hamerslag Badminton Toernooi georganiseerd door BV Strijen.

De inschrijving is al gestart en loopt tot 8 maart 2017. Opgeven kan via http://www.bvstrijen.nl.

Open BC Asterix Toernooi 2017

Op zaterdag 8 april 2017 organiseert BC Asterix uit Rotterdam haar jaarlijkse toernooi. Met elk jaar meer dan 150 deelnemers belooft het Open BC Asterix Toernooi 2017 opnieuw een geweldige dag te worden. De toernooicommissie hoopt weer op een flink aantal fanatieke sporters en tevens op een grote aanloop van publiek. Inschrijven kan tot en met 26 maart 2017, tenzij het maximaal aantal totaal te spelen partijen eerder is bereikt.

Klik hier voor meer informatie en voor het inschrijfformulier..

De 27e "Nacht van Zevenbergen"

In de nacht van vrijdag 10 maart op zaterdag 11 maart organiseert BC Groene Ster uit Zevenbergen de 27e Nacht van Zevenbergen. Mixed en heren teams uit diverse Brabantse verenigingen kunnen zich ingeschrijven om deze titanenstrijd onderling aan te gaan.

De nacht is vrij toegankelijk en vanaf een royale tribune kunnen alle wedstrijden goed gevolgd worden.

Ook de innerlijke mens kan versterkt worden: de bar is gedurende de hele nacht geopend!

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier